Friends

Sunday, 23 December 2012

Cebisan terakhir bergelar belasan tahun

Selamat hari jadi,
selamat hari jadi, selamat hari jadi sayaaaaa~
Selamat hari jadi.

I am gladly 19 now.

Assalamualaikum,

Tepat jam 12 tengah malam je, level mate mesti tak pernah jemu nak buat birthday prank ni walaupun cuma guna air mineral and bedak. Weee seronoknya tido tido bau bedak Johnson. Saya suka saya suka sangat!

What so special about birthday? 
I just love it. Masa ni je kita bole mintak benda yang jarang boleh dapat contohnya macam kawan belanja, mintak hadiah bukan bukan, mintak orang nyanyi lagu tengah malam dan mintak apa yang kita tak pernah mintak. Hehe. Thank you friends for all the beautiful wishes, for the cake, for the gift, for the song you sang to me. Lucky to know you.

Back to where I belong. Home! Balik balik rumah Along dah siap belikan kek Chocolate Indulgence's Secret Recipe. Yummeeyyyy. Setiap tahun saya tak pernah sambut sorang sorang or have a single celebration for my birthday. Itulah yang seronoknya lahir bulan Disember ni ada peneman. Kalau sorang takde, mesti kena tunggu sorang lagi sebab nak sambut hari lahir sama sama. Comel kan kami? Hikhok *sambil buat muka bangga tangan di dada.

Happy birthday dear brother. May Allah bless you always. Glad to have you as a brother. Ehem ehem wahai abangku sila terharu bila tengok entri ni.

 *Screammm out loud*

Dan ayuh ke Wangsa Walk sambil menikmati makan malam yang ringkas di samping keluarga di BBQ Chicken. Restoran ala ala Korea gitu. Boleh la mai datang sini cuba sendiri makanan kat sini. 

 Choose all you can eat


The beat of my heart till Jannah <3

Along ni kut iyea pun pandang la kamera

Birthday girl and boy of the month

Hai kami class mate dan kami birthday mate. Lahir pada hari yang sama cuma waktu nya je berbeza. Happy birthday babe :* 

Selamat hari lahir kepada semua Disember baby boy and baby girl. Kak Amy, Hasvic, Farhana, Zieka, Izyan, Khairin, Qamid, Aisyah Zahin, Syirin, Amirah Jamiahan, Ili, Sara Syahira, Sonia, Fatin Zawani, Laila, abang Diana Amir. Have a wonderful life ahead :)

Salam sayang



5 comments: